Bevezető

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Bevezető

A topoXpress egy hatékony, könnyű, de erőteljes GIS (Földrajzi Információs Rendszer) adatgyűjtő, megjelenítő és feldolgozó szoftver a következő jellemzőkkel:

 

1.Többplatformos: a szoftver ugyanazzal a funkcionalitással használható Android®, Windows®, MacOS® és iOS® számítógépeken. Az adatok előkészíthetők az irodában, a terepen végrehajtható az adatgyűjtés, majd a gyűjtött adatok feldolgozhatók ismét az irodában.

2.Tartalmaz térinformatikai eljárásokat és földmérő funkciókat is.

3.Gyorsan megnyit és megjelenít nagy méretű térbeli (raszter és vektor) adatállományokat is, köszönhetően a C++ natív fejlesztésnek.

4.Rugalmas és intuitív felhasználói felület: könnyű megtanulni és használni, automatikus illeszkedés különböző képernyő mérethez, tájoláshoz és felbontáshoz (okostelefonok, tabletek, asztali gépek), többféle szín séma, felület séma és font.

5.Online és offline működés: online adatforrások (Google Drive, Dropbox, TMS, WMS, KML) olvasása, offline raszteres adatok (jpeg, ers, ecw, tiff, geotiff, bigtiff, png, lan, bil, envi) megnyitása, offline vektoros adatok (map, shp, bna, mif, dxf, txt, crd, csv, dat, dbf, tab, mid) olvasása.

6.Hatékony GIS megjelenítő funkciók: tematikus térképezés, átlátszóság, feliratozás, réteg csoportok, vektoros szimbólumok, vonaltípusok, kitöltő minták, esemény térképezés leíró adatokból.

7.Termelékeny terepi adatgyűjtés: sablonok, földmérés, kitűzés, CoGo (koordináta geometria), űrlapok, listák, számított mezők, GIS szerkesztő funkciók, mintavétel stb.

8.Széleskörű támogatás: kompatibilis különböző GNSS vevőkkel (beépített, Bluetooth, USB, UART, TCP) és távmérőkkel, számos vetületi rendszerrel, támogatottak a grid eltolás vetületek és különböző geoidok.

 

Az alkalmazás számos célra használható:

Terepi adatgyűjtés és helyszíni ellenőrzés

Földmérés

Topográfiai térképezés

Erdőgazdálkodás

Mezőgazdálkodás

Közmű térképezés és ellenőrzés

Régészet

 

*** Figyelem: topoXpress valamennyi fenti funkciója ingyenesen elérhető, de a mentés és exportálás csak a TopoLynx Cloud felhőszolgáltatáson keresztül valósítható meg. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért: topoXpress.hu