ÜZLETI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Érvényes: 2019.04.01-től


I. DEMO VERZIÓ

Szoftvereink demo verziója letöltést és telepítést követően ingyenesen kipróbálható.

II. MEGRENDELÉS

Szoftvereinket a topolynx.hu honlapon található Információ, megrendelés űrlap kitöltésével vagy e-mailben rendelheti meg. A megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk, ebben tájékoztatjuk Önt a szállítás időpontjáról és feltételeiről. Ha olyan terméket kíván megrendelni, amely a webáruházban nem található, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@topolynx.hu e-mail címen.

III. FIZETÉSI FELTÉTELEK

A számlát HUF-ban vagy EUR-ban állítjuk ki, a vonatkozó általános forgalmi adó szabályok figyelembe vételével. Fizetés új partnereink esetében a szállítást megelőzően banki átutalással vagy személyes átvételkor készpénzben történik. Meglévő partnereink részére egyedi megállapodás alapján 8 napos fizetési határidővel utólagos banki átutalásra biztosítunk lehetőséget.

IV. SZÁLLÍTÁS

A szállítás történhet elektronikus levélben vagy hardvervásárlás esetén futárszolgálat útján. A szállítás díját a megrendelés visszaigazolásakor pontosan megadjuk, de a belföldi futárszolgálat díja általában nem haladja meg a nettó 3 ezer Ft-ot. A szoftverek megvásárlásával Ügyfeleink elfogadják a vonatkozó Szoftver Végfelhasználói Licensz Szerződést.

V. TERMÉKSZAVATOSSÁG, GARANCIA

Az általunk forgalmazott hardverekre – a gyártók garanciális feltételeivel összhangban – a termékkel átadott garanciajegyen szereplő ideig termékszavatosságot vállalunk, amelynek feltétele a vásárlást igazoló számla és a garanciajegy bemutatása. Meghibásodás esetén a bevizsgálást és javítást a TopoLynx Kft. intézi, ezért a vásárolt terméket kérjük címünkre eljuttatni majd a javítást követően elszállítani. A hardvereken futó operációs rendszerekre az adott gyártók egyedi garanciális feltételei vonatkoznak (amely Microsoft Windows esetén ezen a linken található), Android esetén pedig tekintettel arra, hogy nyílt forráskódú, szavatossági igény nem érvényesíthető, minden felhasználó saját felelősségére használhatja. Ennek oka, hogy a szoftverlicensz-szerződés az eszköz gyártója - aki egyúttal az operációs rendszer telepítője - és a végfelhasználó között jön létre. A TopoLynx Kft. saját szoftvereivel kapcsolatos garanciális feltételeket a Szoftver Végfelhasználói Licensz Szerződésben foglaltakkal összhangban vállalunk.