Bevezető

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Bevezető

topoXpress egy hatékony, könnyű, de erőteljes GIS (Földrajzi Információs Rendszer) adatgyűjtő, megjelenítő és feldolgozó szoftver a következő jellemzőkkel:

 

1.Többplatformos fejlesztés: a szoftver ugyanazzal a funkcionalitással használható Androidon és Windowson. Az adatok előkészíthetők az irodában, a terepen végrehajtható az adatgyűjtés, majd a gyűjtött adatok feldolgozhatók ismét az irodában.
2.Tartalmaz térinformatikai és földmérő funkciókat is.
3.Megnyit és megjelenít nagy méretű térbeli (raszter és vektor) adatállományokat köszönhetően a C++ natív fejlesztésnek.
4.Rugalmas és intuitív felhasználói felület: könnyű megtanulni és használni, automatikus illeszkedés különböző képernyő mérethez, tájoláshoz és felbontáshoz (okostelefonok, tabletek, asztali gépek).
5.Online és offline működés: online adatforrások (Google Drive, Dropbox, TMS, WMS, KML) olvasása, offline raszteres adatok (jpeg, ers, tiff, png, lan, bil) megnyitása, offline vektoros adatok (map, shp, mif, dxf, txt, crd, dat, dbf, tab, mid) olvasása.
6.Hatékony GIS megjelenítő funkciók: tematikus térképezés, átlátszóság, feliratozás, réteg csoportok, vektoros szimbólumok, vonaltípusok, kitöltő minták, esemény térképezés leíró adatokból.
7.Termelékeny terepi adatgyűjtés: sablonok, földmérés, kitűzés, CoGo (koordináta geometria), űrlapok, listák, számított mezők, GIS szerkesztő funkciók, mintavétel stb.
8.Széleskörű támogatása GNSS vevőknek, távmérőknek, vetületi rendszereknek, geoidoknak, grid eltolás vetületeknek.

 

Az alkalmazás számos területen használható:

Terepi adatgyűjtés és helyszíni ellenőrzés
Földmérés
Topográfiai térképezés
Erdőgazdálkodás
Mezőgazdálkodás
Közmű térképezés és ellenőrzés
Régészet

 

*** Figyelem: topoXpress valamennyi fenti funkciója ingyenesen elérhető, de a mentés és exportálás csak a Felhő szolgáltatásunkon keresztül valósítható meg. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért: topoXpress.hu